Home / De huisjes

De huisjes

Wat vind je in onze huisjes?

Onze huisjes zijn eigenlijk hotelkamers die buiten staan. Ervaar de luxe van een hotelkamer met de privacy en de natuur van een huisje.

In de badkamer vind u een inloopdouche, toilet en föhn. Ook is een televisie, minibar, senseoapparaat en internetaansluiting aanwezig. De bedden zijn extra lang: 2,10 meter. Een extra bed op de kamer is ook mogelijk. Uw hotelhuisje beschikt over verwarming en vloerverwarming.

Eten

Het ontbijt wordt rond 08:30 uur bij uw hotelhuisjes bezorgd in een ontbijtbox. Het ontbijt bestaat uit vers gebakken broodjes, boter, vers gesneden ham en kaas, jam, eigengemaakte yoghurt,creusly en jus d'orange. Vers gekookt eitje van de eigen kippen. U kunt dit extra reserveren voor € 8,50 p.p.

Met het unieke Dining-Inn principe kunt u heerlijk genieten van een twee- of driegangen diner. Deze verzorgt de gastvrouw in uw eigen hotelhuisje.
2 gangen diner € 22,50
3 gangen diner € 27,50

Ook kunt u een smakelijk lunchpakket bestellen met verse luxe broodjes met beleg naar keuze, een pakje vruchtensap en stuk fruit en een candybar.
€ 8,50 p.p.

Extra's en mogelijkheden

Hotelhuisjes Aartswoud biedt een aantal extra's services, zoals extra bedden, dekens en kussen op de kamer. Maar ook het lunchpakket en toiletartikelen zijn tegen betaling te verkrijgen.

De omgeving

Ga er een lekker dagje op uit

Aartswoud
Achter de boerderij loopt het prachtige Pannepad en Blote Biene Pad. Deze paden lopen midden door het weiland en is alleen bestemd voor wandelaars en fietsers. Ook ligt Aartswoud direct aan de Westfriese Omringdijk.

Twisk
Een prachtig monumentaal dorp. Heerlijk om doorheen te fietsen. Tevens is er een nieuw aangelegd natuurgebied.

Medemblik
Is rijk aan cultuurhistorie met het Nederlands Stoommachine Museum als hoogtepunt. U vindt er ook het lekkerste museum van Nederland: Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. Daarnaast is Kasteel Radboud een hoogtepunt en is het in de haven altijd gezellig.

Kasteel Radboud Medemblik

Schagen
Is een heerlijk provinciestadje. Rond de markt vindt u vele horecagelegenheden en eettentjes. In winkelcentrum Makado kunt u heerlijk shoppen.

Hoorn
Rondom de Hoornse haven is er van alles te vinden: een oude sluis, kaaspakhuizen, een moderne jachthaven en gezellige eettentjes en restaurants. In het centrum kunt u de Rode Steen bezoeken: een gezellig pleintje met verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden.

Toeristische tips

Contact

Neem contact op

Email

info@hotelhuisjesaartswoud.nl

Email

info@hotelhuisjesaartswoud.nl

Telefoon

06 57247915

Adres

Kolkweg 6, 1719 NL Aartswoud

Scroll naar boven